Våga vara dig själv...

Nyår 2011 bestämde jag mig, det här är mitt år och ingen annans.
Sedan dess har jag avslutat ännu en kurs på ABF, börjat jobba och äntligen hittat en punkt att bo på längre än ett par veckor.
Det första halvåret har däremot varit tufft, men tro mig det har varit värt det.

Jag har träffat så mycket olika människor de senaste 6 månaderna. Underbara människor som har gett mig en anledning att vara glad, som har kunnat få mig att skratta och har gjort så att jag har mått bra och inse att jag duger som jag är.
Jag önskar dessa människor all lycka i världen.

Tyvärr har jag även träffat några få som inte alls har varit bra för mig.
Människor som på ett eller annat sätt har försökt att ändra mig, som har lagt ner all sin energi på att leta efter fel istället för att se de bra sakerna.
Dessa människor har inte längre någon plats i mitt liv, negativ energi är det sista som jag behöver just nu.
Dessa människor är tyvärr trångsynta och tror att de är bättre än alla andra och jag hoppas att de en vacker dag kommer att inse att så inte är fallet, att de kommer att inse att alla människor är olika och acceptera dem som de är.

Jag har gjort valet att inte lyssna på dessa negativa röster, jag vet att jag duger som jag är och om någon vill att jag ska vara någon jag inte är så är det ta mig fan inte mig de vill ha heller.
Det viktigaste här i livet är att våga vara sig själv oavsett vad andra människor tycker och tänker.
Låt aldrig någon ändra på den du är så länge du själv inte vill.
Jag vill lämna er med ett litet citat;

Maybe you should stop worrying about who you're supposed to be and just... be


Doktor....

Efter 2 veckor med en hals som bara gör ondare och ondare för var dag så börjar jag undra om jag någonsin kommer att bli frisk, speciellt eftersom att doktorn inte såg något på testerna som togs igår.
Var förövrigt en mycket trevlig doktor med en av de häftigaste accenterna som jag har hört på länge, många skulle säkert klaga men jag förstår inte att folk ska vara så negativa.
Nu bär det av till stan för att handla lite snus och imorgon bär det av emot Mora.

Sweden Rock Festival

Loaded live @ Sweden Rock Festival 2011

Ledig!

Efter att ha spenderat gårdagen med P och dagen med J & J är jag på strålande gott humör och det känns verkligen som om jag är på topp igen.
J kom och hämtade mig hemma hos P i morse och sedan bar det av hem till mig där vi tog oss en riktigt lång promenad med min fina vovve Izor, efter det bar det av hem till honom där vi spelade lite wii och lagade mat tillsammans. En riktigt härlig dag med andra ord. Så skönt att bara få vara ibland.

En ledig dag var precis vad jag behövde och i morgon jobbar jag sista dagen innan jag tar helg sen är det bara tisdag kvar innan det bär av ner till Norje och Sweden Rock Festival!
Så jävla underbart!