Torsdag

Idag blir det en lugn kväll, sitter hemma hos mamma med ett glas cola och bästa serien modern family. Den är inte alltid toppenbra men har sina ljusa stunder. Skälet till att jag började kolla på den är ju ed o' neal från married with children. Han är klockren oavsett vad han är med i.

Så årets hittills bästa bästa skämt: hur fångar man enklast en hare? Man lägger sig bakom en buske och låter som en morot. ^^


För övrigt...

Kan ju för övrigt passa på att berätta lite om vad jag har haft för mig senaste tiden. Som ni redan vet så är jag ju arbetslös igen så största delen av mitt fokus ligger för tillfället på att hitta ett nytt jobb men även letande av lägenhet. Japp, det är flytt på gång och ska faktiskt iväg å kika på en lägenhet nu i veckan. Bara en etta men jag och P ska nog få plats där i alla fall. :) Får köra på smurfarnas logik och på att ju större bostad ju längre ifrån varandra är man. Lite sött om ni frågar mig faktiskt.


Bloggapp

Hallå där, har nyligen installerat blogg.se's app på min ipad så nu ska vi se om det inte kan bli lite fart på bloggandet igen. Det är så lätt att man glömmer av när man är lika tankspridd som mig. Konstigt egentligen för jag älskar ju att skriva och dela med mig av mina tankar och åsikter. Jaja, ni får hålla tummarna nu. =)