Äntligen fredag!!

Veckans sista jobbpass är avklarat och dessutom har jag redan gjort dagens uttag ifrån pokerkontot vilket innebär att jag mer eller mindre har hela dagen fri. Gissa om det känns härligt?!
Idag ska jag bara vara, umgås med mina vänner och njuta av trevligt sällskap + något gott att äta och dricka.

Om någon timme kommer Johan hit och hämtar mig så att vi kan göra en vända i stan och handla det som vi inte hann med igår + att det blir en snabbvända på glasbanken för att inhandla ännu en flaska minttu black.
Det är godis det. :D

För övrigt så är det nu enbart en vecka kvar tills kräftfisket börjar, det kommer att innebära sena kvällar och tidiga mornar för mig men jag ser fram emot det grymt mycket.
Vi tänkte börja med att sitta hela natten ute vid sjön, ta några öl, fiska kräftor och grilla.
Ser ut som att vi kommer att bli ett par stycken så det kommer att bli otroligt roligt.
Nu ska jag se till att komma ur mina arbetskläder och göra mig i ordning.
Vi hörs när vi hörs!
Kan det blir fredag nu?

Sitter fortfarande här och halvsover men har hunnit med en vända in till stan i alla fall, den här dagen är inte särskillt händelserik men jag har imorgon att se fram emot istället.

Fredagen bjuder på matlagning och något gott att dricka tillsammans med goda vänner.
Är så otroligt kul att laga mat tillsammans, bara umgås och snacka en massa strunt.
Bara vara sig själv för en stund helt enkelt.
Finns det något bättre?


Trök...

Idag är en riktigt slapp dag och det hände iprincip ingenting... Varit iväg och handlat men mer än så är det fan inte.
Sitter här framför datorn och halvsover medans jag lyssnar på brorsan och jonte som sitter och fnissar åt annonser på best of blocket. :)
Mer spännande än så blir det inte just nu...

Börja filma?

Om det är något som jag verkligen är sugen på så är det att sätta igång att filma igen och få ihop lite olika videoklipp. Det är så otroligt kul att hålla på med även om det är mycket arbete och jag är ju den typ av person som måste ha någonting att pilla med hela tiden så det skulle passa mig perfekt. Ska nog sparka lite på mina vänner och se om det finns någon mer som är intresserad, något kul hittar man ju alltid på.

Allmänt babbel...

Den senaste tiden har mest rört sig om jobb och att försöka få ordning på saker och ting.
Ska jag vara ärlig så känns det som att det sakta men säkert går framåt nu när jag inte behöver hålla på att flytta runt hela tiden.
Vi letar bland annat efter lägenhet här i stan och hoppas väl på att kunna flytta till jul ungefär men vi får se hur det blir med den saken.
Saker och ting börjar äntligen se ljusa ut igen.